Over Traffer

Tarieven Traffer

images/content/1.JPG

Waarom Traffer?

Verkeersregelaars zijn betrouwbaar, flexibel inzetbaar en overal in het land beschikbaar waardoor ze de omgeving kennen en makkelijk de weg kunnen wijzen. Er is persoonlijk contact met de weggebruiker waardoor er ter plaatse kan worden gehandeld. Last minute of op lange termijn een Verkeersregelaar nodig? Alles is mogelijk! Via een live up-to- date status ziet u de beschikbaarheid van de Verkeersregelaars.

images/content/3.png

Meest eenvoudige manier om een Verkeersregelaar te bestellen

Eén tik en uw Verkeersregelaar komt meteen naar u toe. De Verkeersregelaar weet de weg en is dan ook op dat moment volledig voor u beschikbaar en te monitoren.

images/content/4.png

Het platform Traffer staat 24/7 voor u klaar door geheel Nederland

Iedereen heeft haast. Oponthoud kan al snel leiden tot nog meer file en zelfs tot chaos en agressie. Waar dit ook plaats vindt, u kunt op Traffer rekenen. Traffer verzorgt het persoonlijke contact met de weggebruiker én een betere doorstroming.

images/content/5.png

Van Verkeersregelaar tot projectteam

U kunt een Verkeersregelaar aanvragen voor een standaard prijs. Maar soms wilt u toch het werk met een vaste coördinator maken, of u wilt snel schakelen met een Verkeersregelaar op een motor. Bij Traffer kunt u kiezen.